Blog Post

Lustrum en naamsverandering

Lustrum en naamsverandering
Wij Helpen Daar bestaat al 25 jaar!!
Dit lustrum hebben wij afgelopen vrijdag met velen gevierd! Dank jullie allemaal voor jullie komst en jullie gezelligheid! Wij willen graag iedereen bedanken die zich in heeft gezet voor de Stichting want door jullie kunnen wij ons 25-jarig bestaan vieren!
Dit lustrum was al een feest opzich maar de Stichting krijgt ook nog een nieuw uiterlijk! Daarbij hoort een nieuwe NAAM en een nieuw LOGO!!
Na 25 jaar wordt Stichting Wij Helpen Daar:
– Stichting SAVIE –
Students Abroad Volunteering In Eastern Europe
Wij zijn ontzettend blij en trots op het eindresultaat en hebben er het volste vertrouwen in dat deze verandering veel goeds gaat brengen. Wij zullen binnenkort volledig doorgaan als SAVIE. De Stichting blijft dezelfde mooie projecten organiseren om de minderbedeelden in Oost-Europa te blijven helpen.

Related Posts

nl_NLDutch